Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Elfelejtette jelszavát?
Az emlékhely létrehozása INGYENES!

Bemutatkozás

Tisztelt Látogató!


Köszöntjük Önt a SpiritLife.hu online állattemető honlapján!

Szinte nincs olyan család, ahol ne vidítaná fel nap mint nap a felnőttek és a gyermekek lelkét egy, vagy akár több állat, házikedvenc, legyen az bármilyen fajhoz tartozó élőlény (cica, kutya, hal, madárpók, ló, stb.). E szeretett állatok olyan szinten ivódnak bele gazdáik életébe, hogy bátran mondhatjuk, az eltöltött hosszú évek alatt igazi családtagokká válnak.

Hogy mennyire fontos az emberek számára az állatok jelenléte, azt az is bizonyítja, hogy az állatok védőszentjének, Assisi Szent Ferenc halálának napján ünneplik világszerte az állatok világnapját.

A tudományos kutatások is ékesen bizonyítják, hogy az állatok jótékony hatással vannak gazdáik lelkivilágára, egészségi állapotára.

Mi, emberek rengeteget köszönhetünk nekik, és természetesen ők is nekünk. Ez a csodálatos szimbiózis évezredek óta tetten érhető az ember – állat kapcsolatban, kommunikációban.

Ezért óriási törést jelent, ha a szívünkhöz nőtt állatainkat elveszítjük. Ilyenkor szó szerint egy igazi családtagtól vagyunk kénytelenek búcsút venni.

Hogy szeretett állataink emlékét megőrizhessük, alakja örökre megmaradjon számunkra, készítsük el kedvencünk emlékhelyét, ahol bármikor felkereshetjük, és elhelyezhetjük emlékhelyén az emlékezés virágait és gyertyáit, de más kedves tárgyakkal is kifejezhetjük az iránta érzett szeretetünket

 

Regisztrálok

 

Név szerint:
Született:
Elhunyt:
Hogyan küldhet emléktárgyat, üzenetet?
1. Írja be a keresőbe az elhunyt állata nevét, vagy más adatait. A keresőben akár egyféle adat alapján is kereshet.
2. A találat után megjelenik állata emlékhelye, ahol kiválaszthatja a virtuális emléktárgyat vagy gyújthat gyertyát. Itt küldhet üzenetet is.
3. A szolgáltatás kifizetése után azonnal megjelenik a küldött emléktárgy vagy gyertya állata emlékhelyén.
Emléktárgyat, üzenetet regisztráció nélkül is küldhet!
Az emléktárgyak 10 napig érvényesek.
Emléktárgy küldés, gyertyagyújtás ára:
400 Ft + ÁFA / emléktárgy
Felhasználási feltételek Adatvédelem Bemutatkozás Kapcsolat
© 2010-2018, SpiritLife.hu